Τι είναι ο Αισθητικός Βελονισμός Lifting;

Ο Αισθητικός Βελονισμός Lifting είναι μια φυσική, ανώδυνη και πολύ αποτελεσματική μέθοδος αντιγήρανσης. Βασίζεται στις αρχές του Παραδοσιακού Κινέζικου Βελονισμού, αξιοποιεί όμως και τις δυνατότητες που μας παρέχει και η σύγχρονη τεχνολογία και κοσμετολογία.

Τι επιτυγχάνουμε με τον Αισθητικό Βελονισμό Lifting;
Με τον Αισθητικό Βελονισμό Lifting μπορούμε να επιτύχουμε:
1. Εξαφάνιση των λεπτών ρυτίδων και μείωση των βαθύτερων
2. Ανόρθωση και σύσφιξη του προσώπου
3. Μείωση των μαύρων κύκλων και του οιδήματος κάτω από τα μάτια
4. Μείωση των δυσχρωμιών και των κηλίδων του δέρματος
5. Σύσφιξη των πόρων
6. Βελτίωση της υφής του δέρματος
7. Λάμψη και αναζωογόνηση του προσώπου
8. Μείωση του διπλοσάγονου
9. Έλεγχο της ακμής

Πώς δρα ο Αισθητικός Βελονισμός Lifting;
Η εισχώρηση πολύ λεπτών και μικρών βελονών στο δέρμα, η τεχνική Gua Sha και το Shower Laser αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, με αποτέλεσμα το δέρμα να τρέφεται, να οξυγονώνεται και να ενυδατώνεται με φυσικό τρόπο, από μέσα προς τα έξω.
Η τοπική θεραπεία συνδυάζεται με βελονισμό στο σώμα για την εξισορρόπηση της ενέργειας και τη βελτίωση της υγείας.

Πόσες θεραπείες χρειάζονται;
Οι θεραπείες που απαιτούνται είναι τουλάχιστον 10. Για καλύτερα αποτελέσματα γίνονται 2 θεραπείες την εβδομάδα: μία φορά την εβδομάδα γίνεται Βελονισμός Lifting και μία φορά τεχνική Gua Sha, Shower Laser και εφαρμογή μη ενέσιμου Υαλουρονικού Οξέος. Στη συνέχεια γίνεται συντήρηση μία φορά το μήνα.
Το σχέδιο θεραπείας φυσικά εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου.

Σε ποιους απευθύνεται;
Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες ηλικίας 25-65 ετών. Στις ηλικίες 25-35 ετών δρα προληπτικά καθυστερώντας τη διαδικασία της γήρανσης και χαρίζει λαμπερό δέρμα.

Έχει παρενέργειες;
Δεν υπάρχουν επιπλοκές και παρενέργειες. Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται είναι αποστειρωμένες μιας χρήσεως και πάρα πολύ λεπτές. Είναι μια ανώδυνη διαδικασία, δεν απαιτούνται ενέσεις και φάρμακα και δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το κάπνισμα επηρεάζει το αποτέλεσμα όλων των θεραπειών ομορφιάς, συντηρητικών ή επεμβατικών. Η διακοπή του καπνίσματος είναι το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του λαμπερού και υγιούς δέρματος. Ο Βελονισμός μπορεί αποδεδειγμένα να σας βοηθήσει να κόψετε το κάπνισμα χωρίς σύνδρομο στέρησης.
Δείτε περισσότερα σχετικά με τη διακοπή του καπνίσματος